Big blaster moment

Per 1 november 2021 sluiten wij de deuren van deze spa afdeling. We gaan de salon in een vernieuwd en chiquer jasje stoppen. Hierdoor is het even niet mogelijk om een afspraak te maken, volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Kinderfeestjes zullen helaas niet meer terugkomen in onze nieuwe spa afdeling.


90 min | € 29,50 p.p.

Er was eens een professor genaamd professor Huys. Hij houd ervan om nieuwe uitvindingen te maken. Hij heeft al heel veel bedacht, en meestal bedenkt hij het juist op de plekken waarbij hij iets mist of ziet dat het veel makkelijker kan. Na een dag hard werken ging professor Huys even in bad. Met veel schuim in bad is het altijd een feest. Maar wat als het bad nu eens een andere kleur kon zijn? Of met glitters? Of met bloemetjes? Dan is het pas echt feest in bad! Snel ging de professor uit bad en rende weer terug zijn werkplaats in. Dat word een nachtje doorwerken maar daar heeft hij een natuurlijk een uitvinding voor bedacht: Zijn speciale partydrink. Hij drinkt ervan en Wauw daar krijgt hij weer genoeg energie van. En zo begint hij. Met de verschillende poeders die hij heeft gaat hij ze allemaal mengen, dan nog de juiste geuren en kleuren toevoegen en daarna pakt hij ook nog de glitters en de bloemetjes erbij. Als hij dat bij elkaar heeft moet hij nog 1 ding doen en dat is roeren en roeren! Na al het roeren kiest hij de figuurtjes uit waar het in gaat en mag het even uitharden. Professor Huys heeft zijn uitvinding met ons gedeeld en gaan we het jullie ook leren; the making off blasters!

Na afloop van het feestje mag je ze natuurlijk mee naar huis nemen en kun je thuis in bad nog heerlijk nagenieten van je creatie!

En na al het harde werken hebben jullie wel een rustmoment verdient, We nemen jullie mee naar de relaxbank en daar hebben we een heerlijke voet bad met daarna een voet massage!

  • Partydrink
  • Making of blasters (badbruisballen maken)
  • Voet bad
  • Voet massage

Reserveren

Graag bij opmerkingen bij het invullen van uw persoonlijke gegevens het aantal personen opgeven!


Staat uw behandeling er niet bij of heeft u nog vragen dan graag even bellen, wellicht kunnen wij nog iets plannen!