I believe in fairies moment

Per 1 november 2021 sluiten wij de deuren van deze spa afdeling. We gaan de salon in een vernieuwd en chiquer jasje stoppen. Hierdoor is het even niet mogelijk om een afspraak te maken, volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Kinderfeestjes zullen helaas niet meer terugkomen in onze nieuwe spa afdeling.

90 min | €35,00 p.p.

Hier heel ver vandaan, diep in het bos, omgeven met reusachtige bomen, de mooiste bloemen en de helderste beekjes, staat een klein huisje.

In het huisje ligt een sleutel en aan die sleutel hangt een kaartje;

Welkom in ons kleine huisje, alleen de mooiste en liefste kids weten hun weg hier naar toe. Voor jullie staat een flesje met een toverdrankje er in. Als jullie het drankje opdrinken zal er iets magisch met jullie gaan gebeuren en krijgen jullie een droom van een kadootje mee naar huis..

Zodra jullie je drankje op hebben gedronken mogen jullie allemaal jullie schoenen uit gaan doen, want het land waar jullie in gaan, daar vliegen ze allemaal rond! Dan zijn wij ook in het grote droombos.

Wisten jullie dat Fairy’s hun haren altijd versieren met alles wat ze vinden in hun droombos, en zo hebben we voor jullie een fairy tale haaraccessoires.

Om de betovering van een echte fairy’s mee te maken, krijgen jullie hun speciale ritueel.

Zo beginnen we met een bloemig fairy waterbad en krijgen jullie een echte fairy dust scrub om jullie voetjes daarmee heel zacht te maken. Deze scrub hebben hun zelf gemaakt van de bloemen die in hun prachtige bos staan.

Maar niet alleen jullie voeten worden verzorgd als echte fairy’s, we geven jullie ook magische nagellak op jullie handen.

Fairy’s houden van een zachte huid, dit krijgen ze door hun geweldige flower garden facemask en handmask, wat jullie ook gaan beleven.

En als laatste fairy betovering, geven we jullie nog fairy glitter dust in jullie haren en krijgen jullie een bloemige parfum over jullie heen verneveld.

Met een droom van een cadeau mee naar huis.

  • Kinderchampagne
  • Voeten bad
  • Voeten scrub
  • Masker voor gezicht
  • Handpakking
  • Nagellak
  • Glitter haarspray en parfum
  • Droom van een cadeau

Reserveren

Graag bij opmerkingen bij het invullen van uw persoonlijke gegevens het aantal personen opgeven!


Staat uw behandeling er niet bij of heeft u nog vragen dan graag even bellen, wellicht kunnen wij nog iets plannen!