Pink tropical & flamingo party

75 min| max. 14 pers. | € 16,- p.p.

Hier heel ver vandaan, bestaat een tropische plek. Het is er heel speciaal, alles is prachtig in bloei met de mooiste bloemen en planten en je vind er de helderste watervallen. Bij de ingang van deze tropische plek staat een meisje, ze heet Amy. Ze vind het hier heel leuk, want niet alles staat er mooi in bloei maar alles heeft ook maar 1 kleur, Roze! ‘Kom mee naar mijn mooie plek’ zegt Amy. We moeten achter de watervallen langs lopen en dan door een lange tunnel. Als we aan het einde van de tunnel aangekomen zijn, is er alles roze. 

Ze heeft een drankje klaar staan, dit is een flamingo shot!

Vandaag gaan we iets leuks doen, ik kom heel erg graag bij de flamingo’s verteld Amy. De flamingo’s hebben een mooie roze kleur en houden ervan om zich te verwennen in het water.

Op de bank nemen we een tropical bad voor onze voeten, dan kunnen we even relaxen en gezellig kletsen. Dan komt er een Pink scrub, dat kriebelt wel een beetje maar het voelt daarna heerlijk zacht aan.

Kijk daar op het tafeltje, naar dat roze potje. Dat heeft Amy zelf gemaakt van alle tropische vruchten die hier zijn zoals frambozen, vanille en zoete peren. En daarmee krijg je een watermassage. Amy noemt het een raspberry butter water massage. En het leukste hiervan is, het is ook natuurlijk roze!

Om dit speciale roze feestje af te maken gaan we ook nog de nagels lakken en krijgen jullie pinky nails

Flamingo’s staan niet alleen tropisch in het water met hun elegante benen, maar ze hebben ook een hele mooie sierlijke nek, kunnen jullie dat ook zo mooi sierlijk zitten? Maar wacht dan missen we nog iets, om zo sierlijk te kunnen zijn met onze pinky nails moeten jullie ook mooie flamingo lips hebben, dat maakt het helemaal compleet!

Aan het einde van de party krijgen jullie een tropische en roze beleving en kunnen jullie daar nog thuis van nagenieten.

  • Kinder champagne
  • Voet bad
  • Voet scrub
  • Voet massage
  • Nagellak
  • Lippenstift
  • tropische beleving cadeau

Reserveren

Graag bij opmerkingen bij het invullen van uw persoonlijke gegevens het aantal personen opgeven!


Staat uw behandeling er niet bij of heeft u nog vragen dan graag even bellen, wellicht kunnen wij nog iets plannen!