Spahuys Kids body & face arrangement

120 min | € 89,- p.p.

Een heerlijk arrangement om samen met u dochter of zoon te beleven!

(natuurlijk kijken wij naar de huidconditie, mocht het zo zijn dat uw kind juist veel huidproblemen heeft zoals acne passen wij hier onze producten op aan, dit geldt ook voor allergieën)

 • Ontvangst met champagne & kids champagne
 • Gebruik van badjas en handdoeken
 • Lushly voetenbad
 • Hamam behandeling [ 50 min.] bestaande uit:
  Bodyscrub voor mama/papa  en een spons-scrub voor kinderen , ontspannende zeepmassage en een haarwasceremony
 • Gezichtsbehandeling voor mama, bestaande uit:
  volledige oppervlakte- en dieptereiniging van de huid, massage van gezicht, decolleté, nek en schouders, vitaliserend masker, hoofdhuidmassage, voetmassage en armmassage. Er zal afgesloten worden met een dag of nacht verzorging afgestemd op uw huidconditie.
 • Gezichtsbehandeling voor kinderen, bestaande uit:
  volledige oppervlakte reiniging van de huid, massage van gezicht, nek en schouders, voedend masker voor de schrale huidjes, hoofdhuidmassage, voetmassage en armmassage. Er zal afgesloten worden met een voedende verzorging voor deze koude wintermaanden.
 • Spahuys thee
 • Kleine attentie

*Badkleding mag, maar is niet verplicht

Deze behandeling wordt uitgevoerd bij onze vestiging Spahuys aan de Koningsloper 11 in Oss (ongeveer 500m van Spahuys Kids)

Reserveren

Deze behandeling wordt uitgevoerd bij onze vestiging Spahuys aan de Koningsloper 11 in Oss (ongeveer 500m van Spahuys Kids)

Als u wil reserveren dan belt u met Spahuys op 0412 – 633 825

Een mail met aanvraag mag natuurlijk ook.
Deze stuurt u naar info@spahuys.nl. Vermeld graag even om welke behandeling het gaat en met hoeveel personen u wilt komen.

Reisinformatie

Auto
Als u met de auto komt, kunt u het beste de auto in de parkeergarage BergOss zetten. Deze parkeergarage kunt u inrijden vanaf de Oostwal. Voor uw routeplanner geeft u het adres Oostwal 175, Oss op. Wanneer u de auto heeft geparkeerd, gaat u vanuit de parkeergarage direct linksaf. U loopt dan tussen Hotel “De Weverij”/Restaurant Cordial en de parkeergarage door. Na 150 meter vindt u ons aan de rechterzijde.

Trein
Komt u met de trein dan reist u naar het Centraal Station Oss. Wij bevinden ons op circa 500 meter lopen van het station. Volg dan de route zoals beschreven hierboven bij een reservering op zondag.

Extra bij te reserveren

Laat je nagels eens verwennen! Kies jouw favoriete kleur en onze stylist gaat jouw handen laten stralen of laat je als een echte man scheren.

Voor de meiden

Nagels lakken handen     [9,- euro]
Nagels lakken handen en tenen     [14,- euro]

Voor de jongens

Wij gaan je scheren zoals papa altijd doet maar dan nep!
Italian hot towel shave     [9,- euro]